PROFESSIONELE BEGELEIDING
OP EEN UNIEKE LOCATIE

Om te ontspannen heb je mensen rondom je nodig die je kan vertrouwen. Benoit gaf dit heel makkelijk aan zijn klanten aangezien dit een kernwaarde is voor hem. Met zijn vrouw Katrijn breidt hij Beneau vanaf 1 september 2019 verder uit en samen met hun team staan ze steeds klaar om jou in alle vertrouwen, professioneel te begeleiden.

RUIM ZWEMBAD OP PRIVÉ LOCATIE

Het zwembad bevindt zich in een groene oase en is afgewerkt met hoogwaardige materialen. Alles is voorzien om u op een professionele en ontspannende manier te begeleiden.

Zo heeft het water een constante temperatuur van 29,4°C. Het meet 12 op 5 meter en heeft een diepte van 1,20 m tot 2m, wat heel geschikt is voor de verschillende disciplines die wij aanbieden.

BENOIT GEVAERT

Benoît is de bezieler van Beneau. Hij startte de zaak in 2010 nadat hij zijn opleiding lichamelijke opvoeding had voltooid. Hij behaalde verschillende
getuigschriften zoals initiator zwemmen, aquasculpt en aquaprenatale.

Sport werd hem met de paplepel ingegeven en het motto een gezonde geest in een gezond lichaam heeft hij zich doorheen de jaren eigen gemaakt. Met deze filosofie in zijn achterhoofd bouwde hij Beneau verder uit en trok hij gelijkgestemden aan om zo een fantastisch team rond zich te verzamelen.

KATRIJN DE LANGE

Katrijn koos na 11 jaar kleuteronderwijs heel bewust voor een carrière bij Beneau. Ze heeft steeds op hoog niveau geturnd en is een sportieve duizendpoot met een voorliefde voor watersporten. Katrijn is ‘trained by the master’ aangezien ze de vrouw van Benoît is. Met haar ben je in goede handen voor een stevig lesje aquafitness, maar je kan ook bij Katrijn terecht met alle vragen die je hebt omtrent de praktische kant van de zaak.

Een kleuterleidster is een geboren entertainer, Katrijn zal daarom ook instaan voor de organisatie van uw evenementen op maat, maak zeker eens een afspraak als je hierover meer vragen hebt!

“ALLES IS VOORZIEN OM U
OP EEN PROFESSIONELE
EN ONTSPANNENDE
MANIER TE BEGELEIDEN.”

Interesse in ons aanbod?

Doe met ons mee!